Samsung Galaxy S10 met Samsung Gear VR + Controller

kpn_samsung_s10_gear_vr_carrousel_banner_2100x660

Stap in de virtuele wereld van VR
Reis door nieuwe landen en ontdek magische landschappen met een zicht van 101° breed door de grote lens. De stabiele en precieze tracking via de ingebouwde gyro sensor en accelerometer zorgen voor een soepele reis. Of breng tijd door met vrienden die in een andere stad wonen of aan de andere kant van de wereld zitten. Zet jouw Gear VR op en creëer een Oculus Room om gezellig te kletsen in een virtuele ruimte.

Samsung Gear VR
Het is nu gemakkelijker dan ooit om jezelf te verliezen in de wereld van virtual reality. De Gear VR voelt namelijk lichter aan dan hij eigenlijk is. De band van de Gear VR zorgt ervoor dat de bril op zijn plaats blijft en de schuimrand voorkomt dat er te veel licht binnenkomt. Gebruik de controller van de Gear VR als afstandsbediening om te navigeren in jouw virtual reality of als gamepad met trigger om je tegenstanders te verslaan. De controller is speciaal ontworpen voor bediening met één hand.

Actievoorwaarden
Wil jij ook zo’n gave Samsung Gear VR + Controller t.w.v. €189,95? Je krijgt hem bij aanschaf van een Samsung Galaxy S10 i.c.m. een KPN abonnement. Vraag in de winkel naar de voorwaarden. Deze actie is geldig vanaf 30-12-2019, hiervoor geldt OP=OP.