Bellen voor je club logo

Wat is Bellen voor je club?

Bellen voor je club is een initiatief van Phone House waarbij je jouw club of vereniging financieel kunt steunen. Sluit een abonnement af in een van onze winkels en geef bij onze medewerker aan welke club of vereniging je wilt steunen.

Wie kan er meedoen?

Iedereen die jouw club of vereniging een warm hart toedraagt en zijn mobiele abonnement afsluit of verlengt, of een nieuw internet of TV-abonnement afsluit in een van onze winkels. Dit geldt voor leden van jouw club of vereniging, maar ook familie, buren, vrienden, zakenrelaties, sponsoren, etc..

Hoe werkt het?

  1. Sluit een mobiel of Internet & TV abonnement af in een van onze winkels.
  2. Geef bij onze medewerker aan dat je jouw club of vereniging wilt steunen.
  3. Phone House maakt een geldbedrag tot €10,- over naar de bankrekening van jouw club of vereniging.

Actievoorwaarden

Bellen voor je club is geldig van 01-10-2020 t/m 31-12-2024. Bekijk  Actievoorwaarden Bellen voor je Club 2024  voor meer informatie.

Jouw club of vereniging maakt kans op een extra geldbedrag van €1.000,-!

Ieder verkocht abonnement waarbij jouw club of vereniging wordt aangedragen draagt bij aan de totale teller. Aan het einde van de actieperiode wordt bekend gemaakt welke club of vereniging de meeste leden heeft aangedragen en het extra geldbedrag van €1.000,- heeft gewonnen.

Ga nu naar onze winkel bij jou in de buurt en sponsor jouw club!

Kijk op phonehouse.nl/winkels voor onze winkel bij jou in de buurt of klik op onderstaande knop.

Heeft jouw vereniging zich al aangemeld?

Om mee te doen aan het Bellen voor je club is het van belang dat jouw vereniging zich aanmeldt zodat wij jouw sponsorbedrag kunnen overmaken op de juiste bankrekening. Laat de secretaris of penningmeester van jouw vereniging zich aanmelden via onderstaande knop. Hierna volgt een identificatie via iBAN ter voorkoming van fraude. 
Let op: uitbetaling van het opgebouwde maandelijkse sponsorbedrag vindt enkel plaats zodra de vereniging de volledige verificatie heeft doorlopen, donaties die hiervoor hebben plaatsgevonden zullen niet uitbetaald worden.