Vodafone Business bij Phone House

Samen digitaal vooruit

Wil je digitaal vooruit om voorop te blijven? Om slim en hybride te kunnen werken? Dan heb je stabiele netwerken en slimme, digitale oplossingen nodig, waar iedereen mee overweg kan. Vodafone heeft de technologie. Jij hebt de ambitie. Ontdek samen met Phone House welke technologie jouw business vooruithelpt.

De zakelijke oplossing voor MKB

Bij Phone House profiteer je van de scherpste aanbiedingen uit het volledig zakelijk portfolio van Vodafone Business. Zo kies je bijvoorbeeld je mobiele abonnementen uit in Business Mobile met scherp geprijsde proposities en een passend abonnement per medewerker, of je kiest voor een grote bedrijfsbundel met het aantal simkaartjes wat je nodig hebt.

Of je nu gebruik wilt maken van Ziggo Zakelijk inclusief alle hoge kwaliteit TV diensten die je gewend bent, of op zoek bent naar een hoogwaardige zakelijke glasvezelverbinding, binnen het VodafoneZiggo assortiment is altijd een passende keuze te vinden.

Advies op maat voor jouw bedrijf

Ieder bedrijf is anders en kent andere uitdagingen. Jij kent jouw bedrijf het beste en weet wat je wil bereiken. Welke producten of oplossingen hebben jij en jouw medewerkers nodig zodat je meer uit je bedrijf kan halen? Onze Phone House Zakelijk adviseurs weten alles van de Vodafone Business producten en oplossingen en wat ze voor u kunnen betekenen. We zorgen ervoor dat je pakket precies aansluit bij de behoeften van je bedrijf.

Flexibel, schaalbaar en competitief, met de hoge kwaliteit die je gewend bent van Vodafone.

Wil je meer weten over Vodafone Business? Neem dan contact op met de winkel bij jou in de buurt voor advies en een offerte op maat. Volledig kosteloos een concurrerende offerte ontvangen? We helpen je graag. Vind een winkel in de buurt.

 

Vodafone Business - Mobiel

Maak kennis met de 3 verschillende zakelijke proposities van Vodafone

Red Pro

Nieuwe telefoon, of door met de huidige? Wat voor jou en jouw zaak de beste keuze is, hangt ervan af of je huidige smartphone nog goed werkt. Is dit niet zo, of heb je gewoon graag een nieuw model in handen? Kies dan voor een abonnement met nieuwe telefoon. Is je huidige telefoon nog prima, kies dan voor Sim Only. Je geniet dan van alle voordelen van een zakelijk Vodafone abonnement, maar dan op je vertrouwde telefoon.

Met zeer scherp geprijsde proposities kies je tussen databundels van 2 Gb, 10Gb, 25Gb of Onbeperkt. Combineer je jouw Vodafone Red Pro abonnement met Ziggo (Zakelijk)? Dan ontvang je nog eens extra korting en dubbele data.

Bij Phone House helpen we je graag aan de beste combinatie van mobiel, tv en internet om zowel de korting als de data op te stapelen en je een zo voordeligst mogelijk aanbod te kunnen doen.

Business Mobile

Business Mobile is de nieuwste mobiele telefonie oplossing van Vodafone Business voor ondernemers in het MKB. Deze flexibele dienst biedt voor iedere groep van medewerkers een passend abonnement op basis van zijn of haar behoeften. Het nieuwe Business Mobile sluit aan op veranderende klantbehoeften in de markt.

Standaard delen dezelfde bundels hun data en zijn de abonnementen maandelijks opzegbaar of alles krijgt één einddatum. Binnen je contract kan je ook tot 10% abonnementen afschalen. Zeer flexibel dus. En uit te breiden met data-only sims voor gebruik in laptops en/of tablets.

Medewerkers die wel eens in het buitenland zijn, maken geen onverwachte kosten met de wereldwijde roaming opties waarin je voor een vast bedrag per dag internet gebruikt zoals je thuis hebt.

Stap jij over vanuit een ander netwerk naar Vodafone? Dan ontvang je additionele korting waardoor je maandfactuur nog lager uitvalt.

 

Flex Mobile

De naam zegt het al, Vodafone Flex Mobile is zo flexibel dat je het ieder moment aan kan passen. Flex Mobile laat je medewerkers en apparaten op een slimme manier verbinden en beheren en is in te zetten in iedere organisatie. Pas het eenvoudig en op ieder moment aan en breid uit met verschillende diensten. 5G netwerktoegang is standaard geactiveerd en er zijn unieke oplossingen voor roaming buiten de EU.

Kies je databundel uit voor het hele bedrijf en kies het aantal simkaarten dat je nodig hebt (ook Datasims). Zowel de data als de simkaarten zijn elke maand op- of af te schalen zodat je altijd het juiste aantal hebt.

 

Veel keuze dus. Onze Phone House adviseurs brengen graag de mogelijkheden kosteloos in beeld en adviseren je bij de keuze voor het juiste pakket.

 

Ziggo Zakelijk

De TV & Internetoplossing voor ZZP en klein-MKB.

Altijd een pakket dat bij jouw onderneming past.

Snel, stabiel en veilig zakelijk internet tot wel 1.200 Mbit. Altijd perfectie wifi en nooit meer zonder internet door de extra 4G backup simkaart. Eenvoudig uit te breiden met TV & Streamingsdiensten.

Ziggo Zakelijk biedt een totaaloplossing voor alle ZZP en Klein-MKB klanten.

Internet

Het internet van Ziggo Zakelijk is er standaard in 3 snelheden, 400Mbit, 600Mbit en 1.200Mbit. Ben je een nieuwe klant dan ontvang je zeer aantrekkelijke kortingen. Ben je een bestaande particuliere klant, upgrade dan jouw verbinding naar Zakelijk en ontvang naast de zakelijke service en support ook nog eens de eerste maand gratis.

Standaard wordt het Ziggo Zakelijk internet geleverd met de nieuwste Smart Wifi Pod welke naar wens uit te breiden is zodat je overal perfecte wifi krijgt.

Bij je bestelling bij Phone House ontvang je automatisch een monteursdienst welke jouw modem en wifipods komt installeren op een door jouw gewenst tijdstip, zo weet je zeker dat je een perfect werkende dienst ontvangt en niet zelf aan de slag hoeft met alle apparatuur.

TV

Ziggo heeft één van de meest uitgebreide zenderpakketten en diensten die beschikbaar is. Met TV Start ontvang je al 70+ TV zenders en standaard Ziggo Sport en terugkijken. Daarnaast kun je het pakket simpel uitbreiden met meerdere ontvangers, en pakketten zoals EPSN, Film1 en Disney+.

De Next Mini 4K decoders geleverd door Ziggo kunnen nu ook via de Wifi aangesloten worden, en zijn zo klein dat je ze achter je TV kunt plakken.

Bellen

Een vast telefoonnummer is bij Ziggo ook gewoon mogelijk. Met een analoge verbinding kun je tot 2 telefoons aansluiten en uiteraard kunnen we je bestaande telefoonnummer gewoon meenemen.

 

Benieuwd wat voor scherp aanbod we kunnen bieden? Laat het ons weten en we maken graag een kosteloze offerte voor je. Neem hiervoor contact op met de winkel bij jou in de buurt!

 

 

Vodafone Business Internet

Wanneer standaard internet niet voldoende is.

Wil je ook voor eens en altijd de beste internetverbinding mogelijk neerzetten voor jouw bedrijf en geen kapitaal kwijt zijn aan langdurig beheer & dure interne expertise? Dan is Business Internet echt iets voor jou. De dienst bestaat uit een internetaansluiting en router die door Vodafone voor u gemanaged wordt, en is uit te breiden met andere diensten als Secure Internet Access, Managed Firewall en Managed Mobile IP VPN.

Met Managed IP VPN zet Vodafone een veilig, gecertificeerd, virtueel bedrijfsnetwerk voor jou op dat 24/7 wordt beheerd door de professionals van Vodafone. Voor het koppelen van jouw locaties kunnen alle denkbare verbindingen gebruikt worden: van DSL of glasvezel tot mobiel of zelfs een internetverbinding van anderen. Dat laatste is mogelijk dankzij de baanbrekende SD-WAN technologie. Managed IP VPN is geschikt voor zowel data als spraak en precies af te stemmen op jouw situatie.

Vodafone Business Internet is volledig op maat naar uw wensen samen te stellen. Op basis van jouw locatie helpen onze Phone House Adviseurs je graag aan een offerte op maat, inclusief volledige installatie en ontzorging.