Neem contact met ons op Vul het formulier in

 • "Service- en klantgericht"

  (9/10)
 • "Beter bestaat niet"

  (8/10)
 • "Echt een goede service"

  (9/10)
 • "Prettige samenwerking"

  (8/10)
 • "Staan altijd klaar"

  (8/10)

Mobiele telefonie

De beste Telecom Deal! Een kreet die u vast en zeker vaker bent tegen gekomen. We beseffen heel goed dat het voor de klant niet altijd heel duidelijk is wat nou echt de beste deal is. Bij de Phone House hebben we zakelijke specialisten in dienst die expert zijn in de Telecom. Onze kracht is dat we meerdere mobiele providers aanbieden, want dat vinden wij namelijk nou echt maatwerk!
Vul ons contactformulier in en vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

Dan kijken we graag met u mee wat voor u nou echt de beste deal is!

Alles-in-1

Als ondernemer wilt u graag op een eenvoudige manier uw facturen kunnen bekijken. Het is daarom aan te raden om dezelfde provider te nemen als uw mobieleprovider. U kunt namelijk al uw facturen via een beveiligde omgeving van de provider terug vinden.
Uit onderzoek is gebleken dat Nederlanders de prijs van een Alles-in-1 pakket de belangrijkste factor vinden voor het maken van een keuze. Op de voet wordt dit gevolgt door het aanbod in zenders en de snelheid van het internet. Onze specialisten zoeken graag voor u uit waar u wensen het beste naar voren komen. Ze kijken meteen of u nog aanspraak kunt maken op extra voordeel bij de provider.

Deskundig advies

De zakelijk ambassadeurs werken vanuit de Phone House winkels en zijn specialist in de zakelijke Telecom verdeeld over 91 winkels door heel Nederland. U kunt ze bezoeken of er wordt met u afgesproken op uw locatie. Zo is er vrijwel altijd een specialist bij u in de buurt!
Met onze ervaring in Telecom kunnen we u deskundig advies geven en helpen we bij het kiezen met wat het beste bij u past. 

Dankzij ons breed portfolio en onze kennis van meerder providers kunnen we u niet alleen maatwerk leveren, maar ook de totaal oplossing. Op uw verzoek screenen we uw contracten en leggen daar een recent voorstel tegenover. Bespaart u niet op uw mobiele abonnement, wellicht wel dankzij uw alles-in-1 contract. Zo proberen we voor u onderaan de streep de beste deal te bieden.

Bij het afnemen van onze diensten zullen we u ook naderhand van hulp en advies voorzien. Zo houden we graag de markt voor u in de gaten en tippen we u wanneer er relevantie is voor uw bedrijf. Vrees niet dat wanneer u vragen heeft u van het kastje naar de muur gestuurd wordt. Neem contact op met uw specialist en die gaat voor u schakelen.