Phone House Zakelijk

Onafhankelijk maatwerk

Voor ondernemers zijn de mobiele telefoon en internet niet meer weg te denken. Het bestellen van materiaal, het onderhouden van relaties of het opzoeken van informatie: voor uw onderneming wilt u de juiste apparatuur waarmee u alles snel en eenvoudig kunt regelen. Maar dan wel met een oplossing op maat. Phone House helpt u hierbij.

Phone House kan als enige grote, onafhankelijke telecomretailer samen met u bepalen wat bij u en uw bedrijf past, voor zowel telecom als thuis-/kantoornetwerken. En schaft u een smartphone aan, dan zorgen we er ook voor dat alles werkt en is geïnstalleerd, zodat u verder kunt met datgene wat u goed doet: uw onderneming laten groeien. Dat is de service van Phone House.

Advies op maat

Als grote, onafhankelijke telecomretailer bieden wij alle providers en alle merken hardware aan. We zijn niet gebonden aan één merk of netwerk, maar kunnen u álle opties laten zien en daaruit de beste oplossing adviseren. Het resultaat: u bespaart, wordt ontzorgd en houdt tijd over voor uw onderneming.

Hierom kiezen ondernemers voor Phone House:

  • Altijd een oplossing op maat, zowel voor mobiele als vaste telefonie
  • De beste en scherpste deals
  • Geautoriseerde reparatieservice
  • Uitgebreid verzekeringsproduct
  • Ruim aanbod accessoires

Onze service

Het is ons doel om ondernemers alles uit handen te nemen, want we begrijpen dat u het al druk genoeg heeft. Daarom nemen onze verkoopadviseurs graag de tijd om te helpen. Zo zorgen we bijvoorbeeld met de Werkend Op Weg service dat u meteen weer verder kunt waar u gebleven was. Dankzij deze gratis dienst loopt u de winkel uit met onder andere een geïnstalleerd e-mailadres en contacten die zijn overgezet naar uw nieuwe smartphone.

Daarnaast biedt Phone House een ruime keuze aan (beschermende) accessoires en ook een uitstekend verzekeringsproduct. De beste manier om dure reparaties te voorkomen of u te verzekeren tegen diefstal en de kosten van onrechtmatig gebruik.

Tot slot blijven we ook na aankoop klaar staan om al uw telecomvragen te beantwoorden. Dát is de service van Phone House.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Laat ons u verder helpen en inspireren. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan via zakelijk@phonehouse.nl, of ga naar een van onze 91 Phone House winkels. Vind hier de dichtstbijzijnde.

Vrijblijvende offerte

Gratis vrijblijvende offerte aanvragen:

Laat ons u verder helpen en inspireren. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Vraag aan

Neem contact
met ons op:

Heeft u vragen? Kom bij ons langs of mail ons via zakelijk@phonehouse.nl.

Mail ons

Ga naar de
dichtstbijzijnde winkel:

Met 91 Phone House winkels is er ook een bij u in de buurt!

Zoek winkel