Wat is KPN EEN MKB?

Meer mogelijkheden voor ondernemers

KPN EEN MKB is internet, vast bellen, mobiel en televisie voor ondernemers met ambitie. Of je nu één product afneemt of een combinatie van meerdere diensten: met KPN EEN MKB is je bedrijf klaar voor de toekomst en Phone House Zakelijk helpt je hier graag bij met uitgebreid advies, begeleiding en support.

Speciaal voor ondernemers

Een goede internetverbinding is onmisbaar voor elke onderneming. Of je nu een kleine winkelier bent of een zakelijke dienstverlener met honderden medewerkers. Steeds meer processen maken gebruik van je internetverbinding: van kassa- of alarmsystemen tot printers en computers. Je stelt hoge eisen aan deze verbinding. De lijn moet snel, veilig en betrouwbaar zijn. Zodat jij kunt focussen op het resultaat en niet de obstakels. Daarom heeft KPN een zakelijk internet abonnement ontwikkeld voor ondernemers: KPN EEN MKB. Samen met jouw Phone House adviseur kies je zelf wat je nodig hebt. Alleen internet, of de combinatie met vaste of mobiele telefonie en televisie.

De voordelen van KPN EEN MKB

Combineer je meerdere diensten, dan ontvang je korting op je maandfactuur. Zo is voor elke onderneming, klein of groot, een flexibele oplossing op maat samen te stellen. Via je eigen beheeromgeving heb je inzicht in je producten en kun je zelf aanpassingen doen. Je ontvangt van KPN elke maand één overzichtelijke factuur waarop alle producten en diensten vermeld staan.

Een ander voordeel van KPN EEN MKB is dat de producten en diensten cloud based zijn. Dit biedt nieuwe mogelijkheden voor de manieren waarop collega's onderling kunnen samenwerken of bereikbaar zijn. Zonder dat je in dure hardware, zoals een telefooncentrale, hoeft te investeren.

Advies op maat

Wil je meer weten over KPN EEN MKB? Neem dan contact op met ons voor een advies op maat. Volledig kosteloos een concurrerende offerte ontvangen? We helpen je graag. Vind een winkel bij jou in de buurt.

 

KPN EEN MKB - Mobiel

Onbeperkt en overal bereikbaar

Het snelste en beste 5G netwerk

Het 5G mobiele netwerk van KPN is door speedtest Ookla bekroond tot beste en snelste mobiele netwerk van Nederland. Neem je een mobiel abonnement af bij KPN, dan doe je dus gegarandeerd zo snel mogelijk zaken. Het netwerk van KPN is ook betrouwbaar en heeft zeer goede landelijke dekking.

Unlimited

Met KPN EEN MKB Unlimited kun je onbeperkt mobiel internetten, bellen en sms’en. Je krijgt elke dag een nieuwe bundel van 10 GB. Wanneer deze op is kun je eindeloos een extra bundel aanvragen via SMS. Je kunt zo overal en onbeperkt online. Heb je geen Unlimited data nodig? KPN EEN MKB mobiel is ook verkrijgbaar in kleinere bundels.

Vast op Mobiel

Bij een KPN EEN MKB mobiel abonnement kun je optioneel gebruikmaken van vast op mobiel bellen. Je heeft hier geen vaste telefonie voor nodig. Met vast op mobiel bellen ontvang je van ons een vast telefoonnummer dat je kunt gebruiken via je smartphone. Je beheert deze functionaliteit via een aparte app. Handig als je een vast nummer gebruikt op je website of gebruikmaakt van WhatsApp for Business om te communiceren met je klanten.

Roam like home

Zijn je medewerkers op reis binnen de EU? Dan kunnen zij hun databundel op locatie gewoon gebruiken net als thuis. Ook op zakenreis en vakantie ben je dus goed bereikbaar en heb je altijd je eigen veilige en stabiele internetverbinding bij de hand.

Smartphones en tablets

Verder combineer jij jouw KPN EEN MKB abonnement bij Phone House met alle toestellen. Of het nu gaat om de beste Samsung of een zakelijke iPhone; Phone House biedt alle merken tegen zeer scherpe prijzen. Ideaal voor bedrijven waar een mobiel van de zaak de norm is.

Geïnteresseerd in een volledig toestelpakket waarin je per bedrijfssegment een volledig kant en klaar toestel ontvangt voor je nieuwe werknemer en je volledig ontzorgd bent? We stellen graag een oplossing op maat op zodat je met 1 belletje binnen no-time voorzien bent van een kant-en-klaar toestel.

Dit krijgt je allemaal:

· Mobiel abonnement. Een mobiel abonnement van KPN EEN MKB is verkrijgbaar in verschillende databundels variërend van Unlimited, 12 GB, 5 GB en 1 GB.

· 4G + 5G. Je maakt standaard gebruik van ons supersnelle 4G of 5G netwerk, afhankelijk van je locatie en toestel.

· Smartphone. Schaf direct de nieuwste smartphones aan bij je zakelijke abonnement of gebruik je eigen toestel.

· Vast bellen op mobiel. Gebruik en bel met je vaste nummer op je smartphone.

 

KPN EEN MKB - Internet

Extra veilig, snel en betrouwbaar

Snelheid

Voor sommige ondernemers is een hoge internet snelheid van levensbelang. Denk aan een reclame- of architectenbureau dat grote bestanden moet versturen en opslaan in de cloud. Voor andere bedrijven is de snelheid minder belangrijk. Bijvoorbeeld bij een bakker, die aan een 50 Mbit/s verbinding genoeg heeft om zijn computer- of alarmsysteem te kunnen aansluiten. KPN EEN MKB biedt daarom ver schillende snelheden aan. Van razendsnel glasvezel (1 gigabit per seconde), tot een betrouwbare 50 Mbit/s verbinding. Bepaal zelf wat jouw bedrijf nodig heeft om betaalbaar, flexibel en efficiënt te kunnen werken. Bij Phone House Zakelijk adviseren we je hier graag in.

Veilige verbinding

Je bent er wellicht niet dagelijks mee bezig, maar ook MKB-bedrijven lopen in toenemende mate risico om gehacked te worden. Eén click op een verkeerde link kan ervoor zorgen dat hackers in je netwerk of hardware binnendringen en data stelen of ransomware installeren. Je bedrijf moet vervolgens hoge kosten maken om dat weer op te lossen. Voorkomen is beter dan genezen. En daarom is je KPN EEN MKB internetverbinding standaard extra beveiligd met Extra Veilig Internet. Dat houdt in dat je verbinding gebruik maakt van een web- en DNS-filter om indringers buiten de deur te houden. Optioneel kun je deze standaardbeveiliging uitbreiden met een licentie voor F-Secure Antivirussoftware.

Back-up internet

Een internetstoring is zeldzaam maar kan helaas voorkomen. Om ervoor te zorgen dat je bedrijf ook bij een storing gewoon door draait, ontvang je bij KPN EEN MKB standaard 4G Back-up. Een failover oplossing in de vorm van een 4G-dongel die je in je modem kunt steken. Valt je vaste verbinding weg, dan schakelt je modem automatisch over op het supersnelle mobiel 4G-LTE netwerk van KPN. Zo is je bedrijf altijd online.

Pinnen en alarmsysteem

Heb je een pinautomaat, kassa- of alarmsysteem of netwerkprinter in gebruik? Dan kan het noodzakelijk zijn om gebruik te maken van een vast IP-adres om deze apparatuur goed te laten functioneren. Je ontvangt deze standaard bij KPN EEN MKB internet. Ook kun je een beveiligde pinverbinding aanvragen voor snel en betrouwbaar betalingsverkeer.

Dit krijgt je allemaal:

· Extra Veilig Internet is een web- en DNS-filter op al je (vaste) internetverkeer om onveilige emails, links en websites automatisch te blokkeren.

· 4G Back-up je ontvangt een 4G-dongel met simkaart die je in je modem kunt steken. Wanneer de vaste lijn onverhoopt wegvalt, schakelt je internetverkeer naadloos over op ons snelle 4G-netwerk.

· Vast IP-adres voor je apparaten zoals printers, camera’s of alarmsystemen.

· Veilige pinverbinding. Een extra toevoeging aan je internetabonnement om klanten veilig te laten pinnen.

· Service levels. Storingen of problemen altijd binnen 1 werkdag opgelost.

 

KPN EEN MKB - Vast bellen

De flexibiliteit van cloud telefonie

Vaste telefonie op het werk

Een vaste telefoon op het bureau of op de werkvloer: in veel bedrijven is het nog steeds heel normaal. Toch is vaste telefonie de afgelopen jaren stukken moderner geworden. Zo hoef je geen dure fysieke telefoon centrale meer aan te schaffen. Deze draait tegenwoordig volledig in de cloud, op het betrouwbare netwerk van KPN. Alle updates worden vanaf afstand verzorgd. Zo ben je altijd bereikbaar, goed beveiligd en up to date.

Cloud telefonie

Wanneer je voor vaste telefonie kiest in combinatie met een KPN EEN MKB internetabonnement, maak je standaard gebruik van cloud telefonie. Cloud telefonie betekent bellen via internet, ook wel ‘Voice over IP’ genoemd (VoIP). Dit biedt technisch veel voordelen. Zo kun je je vaste telefonie koppelen met je bedrijfs software, bijvoorbeeld je CRM-, finance- of receptie systeem.

Bellen via Teams of Webex

Volledige integratie met Microsoft Teams of Cisco Webex is ook mogelijk. Zo kunnen al je medewerkers vast bellen en gebeld worden via hun Teams of Webex omgeving. Zelfs als zij niet op kantoor werken. Voordeel is dat je in Teams en Webex direct de beschikbaarheid van contactpersonen kunt zien, afspraken kunt plannen en documenten kunt delen.

Vast nummer op mobiel

Volledige integratie van vaste en mobiele telefonie behoort ook tot de mogelijkheden. Zo kunnen je medewerkers bellen met hun vaste nummer, vanaf hun mobiele telefoon. Ook als zij thuis of op locatie aan het werk zijn. En is een collega even niet bereikbaar? Dan kan het gesprek automatisch worden doorgestuurd naar een collega dankzij een huntgroep. Of stel een keuzemenu of wachtmuziek in voor je klanten. Een ingesproken voicemail bericht wordt automatisch doorgestuurd naar je emailadres.

Toestellen en randapparatuur

Behalve de vaste lijn kun je bij Phone House Zakelijk ook alle hardware, telefoontoestellen, intercom- en randapparatuur aanschaffen om telefonie in je bedrijf goed aan te laten leggen. We gaan graag in gesprek voor een volledig advies op maat.

Dit krijgt je allemaal:

· Vaste telefonie. Vaste telefonie op het betrouwbare netwerk van KPN met een gegarandeerde bereikbaarheid en gesprekskwaliteit.

· Vast nummer. Een vast nummer en vast toestel voor elke medewerker.

· Vast toestel. Schaf vaste toestellen direct aan via Phone House.

· Cloud telefonie. Koppel vaste telefonie aan je bedrijfssoftware voor een betere klantenservice en efficiëntere workflow.

· Bellen via Teams en Webex. Vast bellen via de Microsoft Teams of Webex app.

· Vast bellen op mobiel. Gebruik en bel met je vaste nummer op je smartphone.

 

 

KPN EEN MKB - Televisie

Je gasten beleven meer

Genieten van live TV

Maak je KPN EEN MKB pakket compleet met televisie op de zaak. Geniet van een HD zenderaanbod van meer dan 50 populaire Nederlandse en internationale televisiezenders. Dankzij interactieve televisie kun je uitzendingen ook pauzeren, opnemen, terug- of vooruitspoelen.

Wachtruimte

Televisie op de zaak is ideaal voor een wacht- of ontvangstruimte. Je gasten kunnen zo bijvoorbeeld het nieuws volgen terwijl zij wachten, of je kunt zelf een lichtkrant of informatievideo tonen. Dit laatste is mogelijk dankzij narrowcasting. Een apart kanaal, dat je zelf kunt beheren door bijvoorbeeld een PDF of video toe te voegen. Ook is het mogelijk een tekstbalk onderaan het beeldscherm te plaatsen.

Horeca en sportscholen

In de horeca wordt televisie vaak ingezet voor het vertonen van grote sportevenementen. Denk aan het WK-voetbal, eredivisie of Champions League wedstrijden maar natuurlijk ook de Formule 1, Tour de France of Olympische Spelen. Een sportzomer trekt volle terrassen. Fitness centra en sportscholen maken zelf sporten aangenaam door televisies op te hangen voor afleiding tijdens de work-out.

Sportzenders

Breid je zenderpakket uit met ESPN Compleet met 6 extra sportzenders en geniet van live voetbal uit de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, Toto KNVB beker, Bundesliga en Europa League. Maar ook live Amerikaanse topsport uit de MLB, NFL en NHL. Of kies voor Ziggo Sport Totaal: 6 extra sportzenders met live topvoetbal uit de Premier League, La Liga en Serie A, autosport, top tennis, NBA basketbal, handbal, volleybal en atletiek. Beide zenderpakketten worden uitgezonden in 50fps voor scherper beeld bij snelle acties.

Dit krijgt je allemaal:

· Interactieve televisie. HD televisie op de zaak, inclusief de mogelijkheid om live te pauzeren, opnemen en terugspoelen.

· Zenderpakket 40+ zenders. Bekijk standaard alle populaire nationale en internationale TV-zenders.

· Sportzenders. Breid je TV-abonnement desgewenst uit met een ESPN Compleet of Ziggo Sport Totaal Zenderpakket voor extra sportuitzendingen

· Narrowcasting. Upload je eigen PDF bestanden of video’s om je eigen TV kanaal met informatie in te richten.

· Tekstbalk. Stel een tekstbalk in met je bedrijfslogo of RSS-feed die zichtbaar is onderaan je beeldscherm.