De beste Refurbished gsm aanbiedingen

Refurbished betekent letterlijk ‘gerenoveerd’. Maar eigenlijk is het meer dan dat. Een refurbished toestel gaat door een grondige controle waarbij een specialist het toestel volledig tot in nieuwstaat hersteld. De refurbished iPhone wordt nauwkeurig nagekeken, uit elkaar gehaald en waar nodig worden onderdelen vervangen. Na dit proces is een smartphone weer zo goed als nieuw, alleen ligt de prijs een stuk lager!

Encore refurbished toestellen

Phone House verkoopt refurbished toestellen van haar eigen merk Encore. Bij het aanschaffen van een Encore toestel geniet je o.a. van de volgende voordelen:

  • Je bespaart een hoop geld
  • 2 jaar garantie op het toestel
  • Je helpt mee aan een duurzamer milieu

Voordelige prijs
Je bespaart tot honderden euro’s bij het kopen van een refurbished iPhone, maar dit betekent niet dat je inlevert op de kwaliteit. Elk refurbished toestel voldoet aan de hoge kwaliteitsstandaarden die je ook verwacht bij het aanschaffen van een nieuwe iPhone.

Garantie
Op alle Encore refurbished toestellen heb je recht op een garantie van 2 jaar. Na het uitvoeren van de kwaliteitscontrole kan je ervan uitgaan dat je smartphone naar behoren werkt. Mocht er binnen 2 jaar na aankoop toch iets misgaan, dan kan er gebruik gemaakt worden van garantie.

Duurzaam
Door het aanschaffen van een Encore toestel help je mee aan een duurzaam milieu. Het produceren van nieuwe telefoons brengt namelijk enorm veel afval en uitstoot met zich mee. Door een telefoon een tweede leven te geven wordt de gebruiksduur verlengd en help je mee aan een beter milieu!

Voor het nieuwste en voordeligste aanbod mobiele telefoons ga je naar Phone House! Bij ons vind je namelijk telefoons van vrijwel alle merken en modellen, plus bijpassende accessoires. Omdat Phone House onafhankelijk is van telecom-providers, kunnen wij je zeer scherpe prijzen en acties aanbieden.

Je vindt bij ons op de website uitgebreide informatie over mobiele telefoons, netwerken en speciale aanbiedingen. Zie je een deal die je aanspreekt, dan kun je meteen online bestellen. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze winkels, als je bijvoorbeeld de telefoon van je keus liever eerst in het echt wilt zien of als je advies wilt van ons deskundig personeel. Vraag in de winkel ook naar de speciale winkelacties.

Merken mobiele telefoons
Hierboven zie je een lijst met alle beschikbare mobiele telefoons. Zit je telefoon er niet bij? Klik dan hier en neem contact op met de winkel bij jou in de buurt en vraag naar de beschikbaarheid in de winkel. Het kan goed zijn dat de winkel jouw telefoon wel op voorraad heeft.