De beste Nokia gsm aanbiedingen

Het Finse telecombedrijf Nokia is wellicht wel dé bekendste speler op het gebied van telefoons. Voor een geruime tijd is Nokia marktleider van telefoons geweest. Wie kent de onverwoestbare Nokia 3310 nou niet? Dé gangmaker eind jaren ‘90 en begin ’00 en werd meer dan 126 miljoen keer verkocht! Door de enorme concurrentie in de afgelopen jaren die Nokia te voorduren kreeg nam het marktaandeel sterk af. Nokia werd afgetroefd door bedrijven zoals Apple, Sony, Samsung en HTC door sterke innovatie en marketing.

Nokia is terug

Inmiddels is Nokia terug van weggeweest. Het bedrijf heeft een enorm gave serie smartphones uitgebracht. Ook de Nokia 3310 is opnieuw uitgebracht! De nieuwe smartphone serie is voorzien van besturingssysteem Android. Deze telefoons bestaan onder andere uit de:

Een van de bekendste merken als het gaat om mobiele telefoons. Sinds jaar en dag is Nokia een van de grootste fabrikanten van mobiele telefoons en staat voor betrouwbaarheid. Het kan bijna niet anders dat er altijd wel een Nokia telefoon voor je bij zit.