Samsung galaxy S9 Plus 256GB Midnight Black

Jouw keuze


Samsung galaxy S9 Plus 256GB

Abonnement:
24 maanden

  • 10000 MB (tot 150 Mb/s)
  • 150 minuten
  • Onbeperkt SMS

Thuiskopieheffing:
5,69
Aansluitkosten:
20,-

Eenmalig:

288,-

Maandelijks:

52,50

Totaal toestelkosten1.008,-
Totaal kredietbedrag720,-
Duur overeenkomst24 maanden
Eenmalige betaling288,-
Termijnbedrag toestel30,-
Vaste rente/JKP0%
Meer informatie over toestelkrediet? Klik hier
Reserveer in de winkel
Voorradig?
Neem contact op met winkel.
Afhalen:
Af te halen in 93 winkels Kies een winkel
Bekijk meer abonnementen

Samsung galaxy S9 Plus 256GB Midnight Black

Capaciteit:
Versie:
  • Samsung galaxy S9 Plus 256GB Midnight Black
  • Samsung galaxy S9 Plus 256GB Midnight Black
  • Samsung galaxy S9 Plus 256GB Midnight Black
  • Samsung galaxy S9 Plus 256GB Midnight Black
Samsung galaxy S9 Plus 256GB Midnight Black
Totaal toestelkostenEenmalige betalingTotaal kredietbedragTermijnbedragDuur overeenkomstVaste rente / JKP
Totale toestelkosten 1.008,-Eenmalige betaling 288,-Totaal kredietbedrag 720,-Termijnbedrag 30,-Duur overeenkomst 24 maandenVaste rente / JKP 0%
Deze tabel bevat een berekening van een toestellening en de prijs per maand. De lening is een aflopend goederenkrediet en wordt aangeboden door KPN Finance BV. C.V. Dutch Connectivity Partners U.A. treedt op als vrijgesteld bemiddelaar voor KPN Finance BV en bemiddelt tevens voor Tele2 Finance BV, T-Mobile Finance BV, Vodafone Financial Services BV. Bekijk hier de Algemene Krediet Informatie of het Europees Standaard Formulier. Je dient zelf te bepalen of de toestellening aansluit bij jouw persoonlijke omstandigheden. Wij geven geen advies over de lening.

Omschrijving

De Samsung Galaxy S9 is de opvolger van de Galaxy S8. De smartphone is voorzien van een bijna randloos beeldscherm van 5.8 inch, welke meer dan genoeg ruimte biedt om je favoriete videos te bekijken! De nieuwe, camera met dubbeldiafragma zorgt voor haarscherpe foto's en tal van mogelijkheden als het aankomt op fotografie. Er zitten een hoop interessante specs op de Galaxy S9 die voldoen aan hoge standaarden en een ultieme gebruikservaring.


Eerdere geruchten

De nieuwe Samsung Galaxy S9?
Eerder verscheen een kort filmpje van Samsung op hun website. In het filmpje waren de woorden ‘The Camera’ en ‘Reimagined’ te zien met een grote 9. Daarbij gaf Samsung aan dat je op 25 Februari naar een Livestream kan kijken. Zou deze pagina, die Galaxy Unpacked heet, verwijzen naar de nieuwe Samsung Galaxy S9? Wat kunnen we eigenlijk verwachten van een nieuw model? We hebben alle geruchten voor je op een rijtje gezet.

Design
Bron: galaxyclub.nl, allaboutphones.nl
Door het succesvolle en grensverleggende design van de Galaxy S8 en S8+ toestellen zal Samsung, naar verwachting, niet veel veranderen aan het nieuwe design. Het toestel zal wel een dunnere schermrand hebben aan de onderkant waardoor het scherm groter wordt. Op gelekte renders lijken de schermranden aan de zijkanten wel wat dikker te zijn dan de S8, maar dit kan ook met belichting te maken hebben.

Scherm
Bron: Venturebeat.com, tweakers.net
Het nieuwe toestel van Samsung zou een Super Amoled scherm krijgen. Dit stelt Venturebeat op basis van de gelekte renders. Het nieuwe model zou een 5,8 inch scherm krijgen terwijl de grotere variant een 6.2 inch scherm zal krijgen. Dit zouden dezelfde maten zijn als de S8 en de S8+ nu hebben. Hoewel er op meerdere sites de geruchten gaan dat er een vingerafdruk in het scherm van het nieuwe toestel komt, meldt Tweakers dat het Samsung niet is gelukt om deze techniek in het toestel te verwerken.

Snellere hardware
Bron:hardware.info, allaboutphones.nl
Op de website van hardware.info kunnen we lezen dat het nieuwe toestel van Samsung een stukje sneller gaat worden. Zo zou het nieuwe toestel worden aangedreven door de Exynos 9810-chip wat resulteert in 4GB werkgeheugen en 64GB opslagruimte. De chip zou zorgen voor beter gebruik van gezichtsherkenning en zou daarnaast energiezuiniger zijn. Allaboutphones.nl meldt dat de software van het nieuwe toestel totaal zal verschillen van de vorige Galaxy toestellen. Zo zou de nieuwe chip kunstmatige intelligentie bevatten.

Camera
Bron: samsung.com, droidapp.nl, tweakers.net
De meeste geruchten weiden zich aan de verbeterde camera die de nieuwe Galaxy S9 zou hebben. Dit heeft alles te maken met het filmpje wat Samsung eerder uitbracht waarin de woorden ‘The Camera’ en ‘Reimagined’ te zien zijn. Op de website van Droidapp zien we afbeeldingen die vermoedelijk met het nieuwe toestel zijn gemaakt. Het nieuwe toestel zou beschikken over een variabel diafragma waarmee je de hoeveelheid licht kan bepalen die in je lens komt. Hierdoor maak je scherpere foto’s in het donker. Daarnaast zou de camera in staat zijn beweging scherp te stellen en zou het een super-slow motion-functie krijgen.

Software
Bron: galaxyclub.nl
Het nieuwe toestel komt vermoedelijk met Android 8.0 op de markt, zo meldt de website van Galaxyclub. Dit zou betekenen dat de nieuwe Samsung niet op de markt komt met de nieuwste software zoals we van de Galaxy S modellen gewend zijn. Wellicht was Android 8.1 software nog net te nieuw om in het toestel te implementeren. Android 8.0 is wel sneller en efficiënter dan zijn voorganger wat resulteert in langere batterijduur.

Jouw keuze