Samsung Galaxy S10 Plus 1TB Ceramic Black

Meest populaire deal


Samsung Galaxy S10 Plus 1TB

Hussel Mobiel:
24 maanden

  • Onbeperkt MB (gem. 20 Mb/s)
  • 150 minuten
  • 150 SMS

Thuiskopieheffing:
5,69
Aansluitkosten:
25,-

Eenmalig:

Bezoek de winkel voor actuele toestelprijzen

Maandelijks:

39,50

Voorradig?
Neem contact op met winkel.
Afhalen:
Af te halen in 93 winkels Kies een winkel

Er is online voor dit toestel geen prijs in combinatie met deze provider beschikbaar. Neem contact op met een van onze winkels voor de actuele toestelprijs.

Samsung Galaxy S10 Plus 1TB Ceramic Black

Kleur:
Capaciteit:
Versie:
  • Samsung Galaxy S10 Plus 1TB Ceramic Black
  • Samsung Galaxy S10 Plus 1TB Ceramic Black
  • Samsung Galaxy S10 Plus 1TB Ceramic Black
  • Samsung Galaxy S10 Plus 1TB Ceramic Black
Samsung Galaxy S10 Plus 1TB Ceramic Black

Nu met Wireless charger en Wireless battery pack t.w.v. €139

Ontvang tijdelijk een Wireless charger en een Wireless battery pack

Koop nu een Samsung Galaxy S10, S10+, Note10 of Note10+ en ontvang tijdelijk een Wireless Charger en een Wireless Battery Pack t.w.v. €139,-. Deze promotie loopt van 7 oktober 2019 t/m 3 november 2019 en zolang de voorraad strekt. Je kunt maximaal één keer deelnemen per aangekocht product en maximaal drie keer deelnemen per huishouden. Deze promotie kan niet worden gecombineerd met andere promoties op de Samsung Galaxy S10, S10+, Note10 of Note10+. Bekijk de actievoorwaarden en vul het aanmeldformulier in vóór 18 november 2019 via de Samsung website.

klik hier voor de actievoorwaarden.

 


Galaxy S10+
Na 10 jaar Galaxy technologie en innovatie is het tijd voor de next generation. De Samsung Galaxy S10+ is uitgerust met een randloos 6.4 inch Cinematic Infinity Display. Met het edge-to-edge design bekijk je al jouw video’s op het indrukwekkende curved Super AMOLED-scherm. Dankzij de ultrasonische scanner ontgrendel je jouw smartphone met je vingerafdruk. Dit zorgt voor een optimale beveiliging. Daarnaast is je smartphone in allerlei omstandigheden gemakkelijk te ontgrendelen, zoals in de regen en onder de douche.

Met het revolutionaire 5-camerasysteem maak je de allermooiste shots en portretfoto’s van een hoge kwaliteit met blurred achtergrond. Daarnaast zijn jouw video’s in UHD-kwaliteit. De extra Ultra-wide camera’s (8MP voor, 16MP achter) leggen de omgeving vast zoals je die met het oog ziet. De enorme batterij (4100mAh) kun je bovendien draadloos delen met andere devices. Wel zo handig als onderweg je Galaxy Buds leeg zijn.

Jouw keuze