Samsung Galaxy S10 128GB Prism Green

Jouw keuze


Samsung Galaxy S10 128GB

Red:
24 maanden

  • 5000 MB (tot 50 Mb/s)
  • Onbeperkt minuten
  • Onbeperkt SMS

Thuiskopieheffing:
5,69
Aansluitkosten:
25,-

Eenmalig:

72,-

Maandelijks:

51,-

Totaal toestelkosten696,-
Totaal kredietbedrag624,-
Duur overeenkomst24 maanden
Eenmalige betaling72,-
Termijnbedrag toestel26,-
Vaste rente/JKP0%
Meer informatie over toestelkrediet? Klik hier
Reserveer in de winkel
Voorradig?
Neem contact op met winkel.
Afhalen:
Af te halen in 93 winkels Kies een winkel
Bekijk meer abonnementen

Samsung Galaxy S10 128GB Prism Green

Kleur:
Capaciteit:
Versie:
  • Samsung Galaxy S10 128GB Prism Green
  • Samsung Galaxy S10 128GB Prism Green
  • Samsung Galaxy S10 128GB Prism Green
  • Samsung Galaxy S10 128GB Prism Green
Samsung Galaxy S10 128GB Prism Green
Totaal toestelkostenEenmalige betalingTotaal kredietbedragTermijnbedragDuur overeenkomstVaste rente / JKP
Totale toestelkosten 696,-Eenmalige betaling 72,-Totaal kredietbedrag 624,-Termijnbedrag 26,-Duur overeenkomst 24 maandenVaste rente / JKP 0%
Deze tabel bevat een berekening van een toestellening en de prijs per maand. De lening is een aflopend goederenkrediet en wordt aangeboden door Vodafone Financial Services BV. C.V. Dutch Connectivity Partners U.A. treedt op als vrijgesteld bemiddelaar voor Vodafone Financial Services BV en bemiddelt tevens voor KPN Finance BV, Tele2 Finance BV, T-Mobile Finance BV. Bekijk hier de Algemene Krediet Informatie of het Europees Standaard Formulier. Je dient zelf te bepalen of de toestellening aansluit bij jouw persoonlijke omstandigheden. Wij geven geen advies over de lening.

Galaxy S10
Na 10 jaar Galaxy technologie en innovatie is het tijd voor de next generation. De Samsung Galaxy S10 is uitgerust met een randloos 6.1 inch Cinematic Infinity Display. Met het edge-to-edge design bekijk je al jouw video’s op het indrukwekkende curved Super AMOLED-scherm.  Dankzij de ultrasonische scanner ontgrendel je jouw smartphone met je vingerafdruk. Dit zorgt voor een optimale beveiliging. Daarnaast is je smartphone in allerlei omstandigheden gemakkelijk te ontgrendelen, zoals in de regen en onder de douche.

Met het revolutionaire 4-camerasysteem maak je allermooiste shots en portretfoto’s van een hoge kwaliteit met blurred achtergrond. Daarnaast zijn jouw video’s in UHD-kwaliteit. De 16MP Ultra-wide camera legt de omgeving vast zoals je die met het oog ziet. De enorme batterij (3400mAh) kun je bovendien draadloos delen met andere devices. Wel zo handig als onderweg je Galaxy Buds leeg zijn.

Jouw keuze