Samsung Galaxy Note 10 Plus 256GB Aura Black

Meest populaire deal


Samsung Galaxy Note 10 Plus 256GB

Go:
24 maanden

  • 5000 MB (tot 225 Mb/s)
  • 120 minuten
  • Onbeperkt SMS

Thuiskopieheffing:
5,69
Aansluitkosten:
25,-

Eenmalig:

Bezoek de winkel voor actuele toestelprijzen

Maandelijks:

17,50

Reserveer los toestel 1.069,-
Voorradig?
Neem contact op met winkel.
Afhalen:
Af te halen in 93 winkels Kies een winkel

Er is online voor dit toestel geen prijs in combinatie met deze provider beschikbaar. Neem contact op met een van onze winkels voor de actuele toestelprijs.

Samsung Galaxy Note 10 Plus 256GB Aura Black

Kleur:
Capaciteit:
Versie:
  • Samsung Galaxy Note 10 Plus 256GB Aura Black
  • Samsung Galaxy Note 10 Plus 256GB Aura Black
  • Samsung Galaxy Note 10 Plus 256GB Aura Black
  • Samsung Galaxy Note 10 Plus 256GB Aura Black
Samsung Galaxy Note 10 Plus 256GB Aura Black

Nu met Wireless charger en Wireless battery pack t.w.v. €139

Ontvang tijdelijk een Wireless charger en een Wireless battery pack

Koop nu een Samsung Galaxy S10, S10+, Note10 of Note10+ en ontvang tijdelijk een Wireless Charger en een Wireless Battery Pack t.w.v. €139,-. Deze promotie loopt van 7 oktober 2019 t/m 3 november 2019 en zolang de voorraad strekt. Je kunt maximaal één keer deelnemen per aangekocht product en maximaal drie keer deelnemen per huishouden. Deze promotie kan niet worden gecombineerd met andere promoties op de Samsung Galaxy S10, S10+, Note10 of Note10+. Bekijk de actievoorwaarden en vul het aanmeldformulier in vóór 18 november 2019 via de Samsung website.

klik hier voor de actievoorwaarden.


Het is tijd voor een nieuwe standaard in krachtige smartphones. De kracht van de Samsung Galaxy Note10 zit hem in de uitzonderlijke prestaties, het sublieme design, de superieure productiviteit en de ongekende hoeveelheid creatieve features.

De uitzonderlijke prestaties van de Samsung Galaxy Note10 zijn te danken aan de nieuwe batterij met een capaciteit van 3.500 mAh. Deze intelligente batterij is zelfs binnen een half uur helemaal opgeladen. Je kunt dus bijvoorbeeld de hele dag video’s maken, als je dat zou willen. Gelukkig heeft de Galaxy Note10 nu een intern geheugen van 256 GB opslagruimte. En dankzij de supersnelle Octa-core processor kun je eindeloos multitasken.

Het sublieme design van de Samsung Galaxy Note10 komt perfect tot uiting op het 6.3 inch Cinematic Infinity Display. De nog smallere rand betekent een nog betere kijkervaring. Het nog dunnere en lichtere ontwerp zorgt voor een perfecte handligging. Handig als je even een aantekening maakt met de Intelligent S Pen. Maar je kunt de S Pen ook gebruiken als afstandsbediening bij presentaties of als je een selfie maakt.

De Samsung Galaxy Note10 stimuleert jouw creativiteit met verschillende topfeatures. De Pro-Camera bijvoorbeeld. Dankzij de Ultra Wide lens, de groothoeklens en de Telefoto lens maak je van elk object professionele foto’s. Met de Zoom-in Mic kun je tijdens het filmen inzoomen op geluid en dat geluid versterken. En je kunt zelfs High-Motion video’s maken, zonder dat het beeld onrustig wordt om naar te kijken. Daarna maak je met jouw opnames en de simpele editing-software moeiteloos prachtige, persoonlijke video’s.

Jouw keuze