Huawei P30 Aurora

Jouw keuze


Huawei P30

Mobiel:
24 maanden

  • 5000 MB (gem. 20 Mb/s)
  • 150 minuten
  • 150 SMS

Thuiskopieheffing:
5,69
Aansluitkosten:
25,-

Eenmalig:

0,-

Maandelijks:

44,-

Totaal toestelkosten480,-
Totaal kredietbedrag480,-
Duur overeenkomst24 maanden
Eenmalige betaling0,-
Termijnbedrag toestel20,-
Vaste rente/JKP0%
Meer informatie over toestelkrediet? Klik hier
Reserveer in de winkel Reserveer los toestel 709,-
Voorradig?
Neem contact op met winkel.
Afhalen:
Af te halen in 93 winkels Kies een winkel
Bekijk meer abonnementen

Huawei P30 Aurora

Kleur:
Capaciteit:
Versie:
  • Huawei P30 Aurora
  • Huawei P30 Aurora
  • Huawei P30 Aurora
  • Huawei P30 Aurora
Huawei P30 Aurora
Ontvang een Huawei Watch GT Active t.w.v. €249,-
Totaal toestelkostenEenmalige betalingTotaal kredietbedragTermijnbedragDuur overeenkomstVaste rente / JKP
Totale toestelkosten 480,-Eenmalige betaling 0,-Totaal kredietbedrag 480,-Termijnbedrag 20,-Duur overeenkomst 24 maandenVaste rente / JKP 0%
Deze tabel bevat een berekening van een toestellening en de prijs per maand. De lening is een aflopend goederenkrediet en wordt aangeboden door KPN Finance BV. C.V. Dutch Connectivity Partners U.A. treedt op als vrijgesteld bemiddelaar voor KPN Finance BV en bemiddelt tevens voor Tele2 Finance BV, T-Mobile Finance BV, Vodafone Financial Services BV. Bekijk hier de Algemene Krediet Informatie of het Europees Standaard Formulier. Je dient zelf te bepalen of de toestellening aansluit bij jouw persoonlijke omstandigheden. Wij geven geen advies over de lening.

Bestel je nu een Huawei P30 bij een Phone House winkel bij jou in de buurt, dan ontvang je de Huawei Watch GT Active t.w.v. €249,- cadeau. Deze actie is geldig van 01-07-19 t/m 04-08-19.

Hoe claim ik het product?

Registreer je aankoop via de Huawei actiepagina en vraag het product aan. Het aanvragen van de Huawei Watch GT Active kan uiterlijk tot en met 18-08-19. Het product wordt binnen 6 weken naar het door jouw opgegeven adres opgestuurd.


Huawei P30

Met de nieuwe Huawei P30 maak je de meest haarscherpe en superieure foto’s, zowel dichtbij als veraf. Dankzij de 40MP Super Sensing Camera, 16MP Ultra Wide Angle lens en 8MP telelens worden de grenzen van smartphone-fotografie verlegd. Met de 5x Hybride Zoom haal je alle voorwerpen dichtbij als nooit tevoren. Daarnaast heeft Huawei de manieren waarop de camera kleuren waarneemt compleet veranderd. Hierdoor maak je ook in de meest donkere situaties prachtige foto’s en video’s. De Huawei P30 is daarnaast uitgerust met een 6,1 inch OLED-display met Huawei FullView voor een bredere en betere kijkbeleving met levendige kleuren. Het iconisch en slanke ontwerp zorgt ervoor dat het toestel comfortabel vast te houden is. Dankzij de verbeterde in-screen vingerafdruksensor kun je gemakkelijk en snel het scherm ontgrendelen.  

Ultieme beleving
De nieuwe Huawei P30 beschikt over maximaal 6GB Ram en 128GB geheugen opslag met Artificial Intelligence. Deze Artificial Intelligence haalt het maximale uit het toestel. De Huawei P30 wordt daarnaast ondersteund door een duurzame 4650mAh accu, waardoor je tot wel twee dagen vooruit kunt. Het opladen van het toestel is een fluitje van een cent dankzij de 22.5W Huawei Supercharge™. De Huawei P30 is verkrijgbaar in drie prachtige kleuren, namelijk Black, Breathing Crystal en het mystieke Aurora.

Jouw keuze