Huawei P30 128GB Breathing Crystal

Meest populaire deal


Huawei P30 128GB

Abonnement:
24 maanden

  • 7000 MB (tot 50 Mb/s)
  • 200 minuten
  • 200 SMS

Thuiskopieheffing:
5,69
Aansluitkosten:
0,-

Eenmalig:

0,-

Maandelijks:

35,-

Totaal toestelkosten504,-
Totaal kredietbedrag504,-
Duur overeenkomst24 maanden
Eenmalige betaling0,-
Termijnbedrag toestel21,-
Vaste rente/JKP0%
Meer informatie over toestelkrediet? Klik hier
Reserveer in de winkel
Voorradig?
Neem contact op met winkel.
Afhalen:
Af te halen in 93 winkels Kies een winkel
Bekijk meer abonnementen

Huawei P30 128GB Breathing Crystal

Kleur:
Capaciteit:
Versie:
  • Huawei P30 128GB Breathing Crystal
  • Huawei P30 128GB Breathing Crystal
  • Huawei P30 128GB Breathing Crystal
  • Huawei P30 128GB Breathing Crystal
Huawei P30 128GB Breathing Crystal
Totaal toestelkostenEenmalige betalingTotaal kredietbedragTermijnbedragDuur overeenkomstVaste rente / JKP
Totale toestelkosten 504,-Eenmalige betaling 0,-Totaal kredietbedrag 504,-Termijnbedrag 21,-Duur overeenkomst 24 maandenVaste rente / JKP 0%
Deze tabel bevat een berekening van een toestellening en de prijs per maand. De lening is een aflopend goederenkrediet en wordt aangeboden door Tele2 Finance BV. C.V. Dutch Connectivity Partners U.A. treedt op als vrijgesteld bemiddelaar voor Tele2 Finance BV en bemiddelt tevens voor KPN Finance BV, T-Mobile Finance BV, Vodafone Financial Services BV. Bekijk hier de Algemene Krediet Informatie of het Europees Standaard Formulier. Je dient zelf te bepalen of de toestellening aansluit bij jouw persoonlijke omstandigheden. Wij geven geen advies over de lening.

Huawei P30

Met de nieuwe Huawei P30 maak je de meest haarscherpe en superieure foto’s, zowel dichtbij als veraf. Dankzij de 40MP Super Sensing Camera, 16MP Ultra Wide Angle lens en 8MP telelens worden de grenzen van smartphone-fotografie verlegd. Met de 5x Hybride Zoom haal je alle voorwerpen dichtbij als nooit tevoren. Daarnaast heeft Huawei de manieren waarop de camera kleuren waarneemt compleet veranderd. Hierdoor maak je ook in de meest donkere situaties prachtige foto’s en video’s. De Huawei P30 is daarnaast uitgerust met een 6,1 inch OLED-display met Huawei FullView voor een bredere en betere kijkbeleving met levendige kleuren. Het iconisch en slanke ontwerp zorgt ervoor dat het toestel comfortabel vast te houden is. Dankzij de verbeterde in-screen vingerafdruksensor kun je gemakkelijk en snel het scherm ontgrendelen.  

Ultieme beleving
De nieuwe Huawei P30 beschikt over maximaal 6GB Ram en 128GB geheugen opslag met Artificial Intelligence. Deze Artificial Intelligence haalt het maximale uit het toestel. De Huawei P30 wordt daarnaast ondersteund door een duurzame 4650mAh accu, waardoor je tot wel twee dagen vooruit kunt. Het opladen van het toestel is een fluitje van een cent dankzij de 22.5W Huawei Supercharge™. De Huawei P30 is verkrijgbaar in drie prachtige kleuren, namelijk Black, Breathing Crystal en het mystieke Aurora.

Jouw keuze