Apple iPhone 6s 32GB Silver

Jouw gekozen deal

abonnement

Maandelijks:

30,-

  • 1000 MB (tot 25 Mb/s) of
  • 1000 minuten of
  • 1000 SMS

Thuiskopieheffing: 4,24
Eerste termijn betaling: 45,-
Contractduur: 24 mnd


Totaal toestelkosten 624,-
Totaal kredietbedrag 528,-
Duur overeenkomst 24 maanden
+hollandsnieuwe abonnement 8,-
Eenmalige betaling 141,-
Termijnbedrag toestel 22,-
Debetrentevoet/JKP 0%
Totale maandkosten 30,-
In winkelwagen
Bezorgen:
Niet online te bestellen
Afhalen:
Direct af te halen in 5 winkels Kies een winkel

Bekijk meer abonnementen Bestel los toestel 649,-

Controleer hier of je al kunt verlengen

Apple iPhone 6s 32GB Silver

Kleur:
Capaciteit:

Alles wat is veranderd, is alles

Wanneer je de iPhone 6s gebruikt, weet je dat je iets totaal nieuws in handen hebt. Dankzij 3D Touch wordt een geheel nieuwe wereld aan mogelijkheden geopend door een enkele druk op het scherm. Met de Live Photos bijvoorbeeld, die je foto’s helemaal tot leven laten komen. En dat is pas het begin. Wanneer je verder naar de mogelijkheden van de iPhone 6s kijkt, komt je overal innovatie tegen.

3D Touch

De nieuwe dimensie van Multi Touch

Op de eerste iPhone kon je kennis maken met Multi-Touch, waardoor mensen nu heel anders aankijken tegen touch screens. Apple heeft deze techniek nog verder uitgebreid met 3D Touch. Voor het eerst is de nieuwe iPhone 6s drukgevoelig en kan nu registreren hoe hard je op het display drukt. Hiermee werkt alles nog sneller en handiger. En door de directe feedback van de nieuwe Taptic Engine zie je niet alleen wat je doet, maar je voelt het ook direct.

12 megapixel foto’s en 4K video

Met indrukwekkende live foto’s

‘s Werelds meest populaire camera is nu beter dan ooit. De geavanceerde 12 megapixel iSight camera maakt superscherpe foto’s, en is nu uitgebreid met de Live Photos functionaliteit. Hiermee maak je niet 1 foto van het huidige moment maar ook van wat er een moment voor gebeurde en een moment daarna. Met een simpele druk op de knop wordt de foto tot leven gewekt. Deze camera maakt ook prachtige 4K video’s met een tot vier keer zo hoge resolutie als 1080p HD-video. En de nieuwe 5 megapixel FaceTime HD camera aan de voorkant heeft een flitser in het scherm, zodat selfies nooit meer onderbelicht zijn.

A9 chip

met 64-bit architectuur

De iPhone 6s is voorzien van de speciaal ontworpen 64-bits A9 processor; de meest geavanceerde chip ooit in een smartphone. De prestaties van deze processor waren voorheen enkel op desktop computers mogelijk. De systeemprocessor is tot 70% sneller en de grafische processor zelfs tot 90%, iets wat je zeker merkt bij het gebruik van zware games en apps.

Een baanbrekend nieuw design

Uitgedacht tot in de details

Ook al is het van buiten niet goed zichtbaar, maar ook het ontwerp van de iPhone 6s heeft een innovatieslag gemaakt. De iPhone 6s is gemaakt van een nieuw en stevig soort aluminium dat ook gebruikt wordt in de luchtvaartindustrie. En ook het displayglas is sterker geworden: het 4.7 en 5.5 inch Retina HD display bestaat uit het sterkste en meest robuuste glas dat gebruikt wordt in smartphones. En naast de Space Grijze, Zilveren en Gouden uitvoering wordt er nu ook een Rose Gold iPhone 6s geïntroduceerd.

Sneller 4G

en snellere Wi-Fi

De iPhone 6s heeft 4G LTE Advanced, dat tot twee maal zo snel is als de vorige 4G LTE-versie. En er worden meer LTE-banden ondersteund dan welke smartphone dan ook, waardoor je overal gebruik kunt maken van supersnel 4G internet. En ook thuis merk je verschil: de wifi snelheid van de iPhone 6s is tot twee keer zo snel geworden.

Touch ID

Geavanceerde beveiliging met je vinger

Met Touch ID kun je de iPhone 6s snel ontgrendelen met je vingerafdruk. En met de verbeterde Touch ID sensor wordt je vingerafdruk sneller en accurater gelezen. Bovendien herkent de sensor diepere huidlagen waardoor vervalsing tegengegaan wordt.

iOS 9

Een unieke ervaring

iOS 9 is is nog slimmer geworden ten opzichte van de vorige iOS versies. Het systeem is eenvoudig in gebruik en heeft grote uitbreidingen gekregen op een aantal ingebouwde apps als Siri. iOS9 bevat allerlei waardevolle verbeteringen waarvan je iedere dag weer profiteert zoals een langere gebruiksduur van de batterij, betere beveiliging en betere prestaties. Bovendien vind je in de App Store een breed scala aan apps die optimaal gebruikmaken van de mogelijkheden van je iPhone.

Wat de iPhone 6s zo uniek maakt

Het is niet een aspect, maar de iPhone 6s is op meerdere vlakken een unieke telefoon. Zo werkt de hardware bijvoorbeeld perfect samen met de software. Ze versterken elkaar juist waarmee de gebruikerservaring vele malen beter is. De iPhone camera maakt schitterende foto’s en video’s op een hele eenvoudige manier. Het is dan ook een van de meest populaire camera’s in de wereld op smartphonegebied.

Ook heeft de iPhone de App Store, iCloud, FaceTime, Messages en Touch ID. Ze werken allemaal zo feilloos en voegt echt iets toe waardoor het meer dan leuke extra’s zijn. De iPhone 6s is ook veilig en beschermt je privacy. Al deze dingen maken van de iPhone 6s tot een echte iPhone. Bovendien moet een smartphone vooral eenvoudig in gebruik zijn, mooi om te zien en magisch om te gebruiken. De iPhone 6s heeft het allemaal.

Jouw keuze