Apple Refurbished iPhone 8 64GB Silver

Meest populaire deal
Apple Refurbished iPhone 8 64GB

Abonnement: 24 maanden

  • 500 MB (tot 14.4 Mb/s)
  • 100 minuten
  • 100 SMS

Thuiskopieheffing:
5,69
Aansluitkosten:
20,-

Eenmalig:

0,-

Maandelijks:

20,50

Totaal toestelkosten336,-
Totaal kredietbedrag336,-
Duur overeenkomst24 maanden
Eenmalige betaling0,-
Termijnbedrag toestel14,-
Vaste rente/JKP0%
Meer informatie over toestelkrediet? Klik hier
Bestel nu   Bestel los 349,-
Bekijk meer abonnementen

Apple Refurbished iPhone 8 64GB Silver

Capaciteit:
Versie:
  • Apple Refurbished iPhone 8 64GB Silver
  • Apple Refurbished iPhone 8 64GB Silver
  • Apple Refurbished iPhone 8 64GB Silver
  • Apple Refurbished iPhone 8 64GB Silver
  • Apple Refurbished iPhone 8 64GB Silver
Apple Refurbished iPhone 8 64GB Silver
Totaal toestelkostenEenmalige betalingTotaal kredietbedragTermijnbedragDuur overeenkomstVaste rente / JKP
Totale toestelkosten 336,-Eenmalige betaling 0,-Totaal kredietbedrag 336,-Termijnbedrag 14,-Duur overeenkomst 24 maandenVaste rente / JKP 0%
Deze tabel bevat een berekening van een toestellening en de prijs per maand. De lening is een aflopend goederenkrediet en wordt aangeboden door T-Mobile Finance BV. C.V. Dutch Connectivity Partners U.A. treedt op als vrijgesteld bemiddelaar voor T-Mobile Finance BV en bemiddelt tevens voor KPN Finance BV, Tele2 Finance BV, Vodafone Financial Services BV. Bekijk hier de Algemene Krediet Informatie of het Europees Standaard Formulier. Je dient zelf te bepalen of de toestellening aansluit bij jouw persoonlijke omstandigheden. Wij geven geen advies over de lening.

WAT IS REFURBISHED?

Refurbished betekent letterlijk 'gereviseerd'. Het zijn Apple producten die retour zijn gekomen wegens voorraadoverschotten, technische defecten of via een inruilprogramma. Zodra deze toestellen binnenkomen worden ze door slimme robots en professionals getest op 50 kritische kenmerken, en waar nodig hersteld, zodat ze aan de binnenkant 100% in orde zijn. Dit zorgt ervoor dat je aan de binnenkant van de telefoon niet kunt merken dat jij niet de eerste gebruiker bent. Er kunnen wat lichte gebruikerssporen aan de buitenkant van het toestel zitten, maar deze zijn vaak met het blote oog niet op te merken.

KEURMERK REFURBISHED

Het komt vaak voor dat resellers enkel een doekje over een tweedehands telefoon halen, en het vervolgens een refurbished toestel noemen. Dit is bij Forza Refurbished producten absoluut niet het geval. Forza is namelijk voorzien van het ‘Keurmerk Refurbished.

Wat houdt dit keurmerk in?
Het toestel wordt op 50 punten getest, wat de hoogste kwaliteit garandeert. Je krijgt met het Keurmerk Refurbished ook nog eens twee jaar garantie. Bovendien weet je zeker dat je bij een financieel gezonde aanbieder koopt. Dit betekent dat het bedrijf gezond is en niet zomaar failliet zal worden verklaard. Zo ben je zeker van garantie op je toestel en kun je altijd terecht met vragen.

REFURBISHED: EEN DUURZAME KEUZE

Een refurbished iPhone is niet alleen goed voor je portemonnee, het is ook nog eens een duurzame keuze. Hoewel wij superenthousiast worden van een nieuwe telefoon, kunnen we het met z'n allen eigenlijk niet maken om elk jaar een nieuwe iPhone aan te schaffen. Vooral niet als je weet dat voor de productie van een nieuwe smartphone 134 kilo erts, 190 liter water en 20,5 gram cyanide nodig is. Door te gaan voor een refurbished iPhone van Forza bespaar je maar liefst 27 kilo C02. Zo heb je toch een gaaf toestel, maar denk je ook aan het milieu. Dan ben je echt goed bezig!

Jouw keuze