Hoe slim ben jij?

Smart Home oplossingen

Met Smart Home oplossingen maak je jouw huis slim. Deze verzameling van slimme producten tillen comfort en veiligheid naar een volgend niveau en dit alles kun je aansturen door middel van je smartphone of tablet. Bedien je thermostaat of slimme verlichting via jouw device op eenvoudige wijze in je huis of op afstand. Dat betekent nooit meer thuiskomen in een koud huis!

Beveilig je huis met slimme alarmsystemen, inbraaksensoren, rookmelders of beveilingscamera's. De mogelijkheden zijn eindeloos en je bent zelf in controle door middel van een handige app op je smartphone of tablet.

Beveiliging of comfort?

Bij het creëren van een Smart Home kun je kiezen voor beveiliging of comfort of een combinatie van beide. Een grote internationale speler in beveiliging is Blaupunkt. Blaupunkt heeft een rijke historie in de ontwikkeling van hoogkwalitatieve beveiligingsproducten en dat is dan ook de reden dat het Blaupunkt assortiment bij ons is terug te vinden.
Bekijk alle Blaupunkt producten

Moderne technologie ontzorgt en maakt ons dagelijks leven nog comfortabeler. Een sterk merk dat zich inzet op slim comfort is Fibaro. Fibaro is een innovatieve speler die op een creatieve wijze haar producten aan het licht brengt. Deze jonge organisatie is internationaal actief en staat op de voorgrond van de ontwikkeling van Smart Home producten.
Bekijk alle Fibaro producten.