Hoe slim ben jij?

Wat is een Smart Home?

In een Smart Home kunnen alle elektronische apparaten in een huis met elkaar communiceren waardoor de bewoner volledige controle heeft over het aansturen van een huis. alles wordt eenvoudig aangestuurd door middel van een app op je smartphone of tablet.

Alle Smart Home Producten

 

Volledige controle

Een Smart Home heeft als doel om het leven gemakkelijker te maken. Volledige controle over je huis betekent namelijk een betere kwaliteit van leven. Een Smart Home biedt je namelijk:

 • Comfort
 • Veiligheid
 • Energiezuinigheid
 • Ontzorging
 

39 Verkooppunten

Onze Smart Home oplossingen zijn te vinden in 39 fysieke winkels. Laat je informeren en adviseren in één van onze winkels.
Vind een verkooppunt in de buurt

   


  Onze merken

  Het FIBARO Systeem is een geavanceerde oplossing om je woning intelligent te automatiseren. FIBARO maakt het mogelijk om alle elektrische apparaten ook draadloos te bedienen, te controleren of te koppelen. Met het FIBARO systeem heb je volledige controle en zet je je slimme huis aan/uit met één druk op de knop!

  Het systeem communiceert veilig met de draadloze Z-Wave® technologie en is flexibel uit te breiden door de compatibiliteit met draadloze producten van meer dan 300 verschillende fabrikanten (m.u.v. Blaupunkt).

  Bekijk alle Fibaro producten

   

  Blaupunkt is een gerenommeerd merk en haar beveiligingsproducten zijn altijd van hoogwaardige kwaliteit geweest. De Smart Home alarmsystemen van Blaupunkt voldoen ook weer aan dit beeld. Deze Smart Home alarmsystemen combineren veiligheid en betrouwbaarheid met het comfort van huisautomatisering.

  De installatie is enorm eenvoudig en je systeem kan met één druk op de knop worden uitgebreid (Plug & Play). Het elegante design van het alarmsysteem en de uitbreidbare accessoires zullen uw huis zeker niet ontsieren.

  Bekijk alle Blaupunkt producten