Samsung Note 10

samsung_note10_preorder_landingspagina_v2

Hoe ontvang ik de inruilwaarde?

  1. Bestel de Samsung Galaxy Note 10 tijdens de actieperiode bij een Phone House winkel in de buurt. Deze actie loopt van 07-08-2019 t/m 22-08-2019.
  2. Zodra je het toestel in huis hebt, kun je je aanmelden via www.samsung.com/nl/inruil. Hier volg je de instructies. Aanmelden kan t/m 22-09-2019.
  3. De inruilwaarde van je oude toestel wordt door Samsung bepaald en hangt af van de huidige staat van het toestel.
  4. Samsung zorgt ervoor dat je je inruilwaarde binnen 6 weken ontvangt na ontvangst van je oude smartphone.

Samsung Note 10 & 10+
Bekijk hier alle toestellen

Actievoorwaarden
Klik hier voor alle actievoorwaarden.


Uitzonderlijke prestaties
De Samsung Galaxy Note10 zet een nieuwe standaard voor de krachtige smartphone. De uitzonderlijke prestaties komen voort uit de nieuwe batterij met een capaciteit van 3.500 mAh. Deze intelligente batterij is binnen een half uur helemaal opgeladen. Je kunt dus bijvoorbeeld de hele dag video’s maken. Gelukkig heeft de Galaxy Note10 nu een intern geheugen van 256 GB opslagruimte. En dankzij de supersnelle Octa-core processor kun je eindeloos multitasken.

Intelligent S Pen
Het sublieme design komt perfect tot uiting op het 6.3 inch Cinematic Infinity Display. De nog smallere rand betekent een nog betere kijkervaring. Het nog dunnere en lichtere ontwerp zorgt voor een perfecte handligging. Handig als je even een aantekening maakt met de  Intelligent S Pen. Maar je kunt de S Pen ook gebruiken als je een selfie maakt.

Creativiteit software
De Samsung Galaxy Note10 stimuleert jouw creativiteit. Met de Pro-Camera functie bijvoorbeeld. Dankzij de Ultra Wide lens, de groothoeklens en de Telefoto lens maak je van elk object professionele foto’s. Met de Zoom-in Mic kun je tijdens het filmen inzoomen op geluid en het versterken. En je kunt High-Motion video’s maken, zonder dat het beeld onrustig wordt. Met de simpele editing-software maak je van jouw opnames moeiteloos prachtige, persoonlijke video’s.