Wat is refurbished?

Refurbished betekent letterlijk 'gereviseerd'. Het zijn Apple producten die retour zijn gekomen wegens voorraadoverschotten, technische defecten of via een inruilprogramma. Zodra deze toestellen binnenkomen worden ze door slimme robots en professionals getest op 50 kritische kenmerken, en waar nodig hersteld, zodat ze aan de binnenkant 100% in orde zijn. Dit zorgt ervoor dat je aan de binnenkant van de telefoon niet kunt merken dat jij niet de eerste gebruiker bent. Er kunnen wat lichte gebruikerssporen aan de buitenkant van het toestel zitten, maar deze zijn vaak met het blote oog niet op te merken.

Quality certified refurbished device

Keurmerk refurbished

Het komt vaak voor dat resellers enkel een doekje over een tweedehands telefoon halen, en het vervolgens een refurbished toestel noemen. Dit is bij Forza Refurbished producten absoluut niet het geval. Forza is namelijk voorzien van het ‘Keurmerk Refurbished.

Wat houdt dit keurmerk in?
Het toestel wordt op 50 punten getest, wat de hoogste kwaliteit garandeert. Je krijgt met het Keurmerk Refurbished ook nog eens twee jaar garantie. Bovendien weet je zeker dat je bij een financieel gezonde aanbieder koopt. Dit betekent dat het bedrijf gezond is en niet zomaar failliet zal worden verklaard. Zo ben je zeker van garantie op je toestel en kun je altijd terecht met vragen.

Quality certified refurbished device

Voordelen Forza

  • Twee jaar garantie
  • Keurmerk Refurbished
  • Tot 60% goedkoper
  • Toestellen gecontroleerd door robots
  • Gemiddelde klantbeoordeling van 9,0!

Waarom kiezen voor Forza refurbished?

Forza Refurbished is een van de meest toonaangevende refurbished Apple leveranciers van de Benelux. Bij Phone House zijn we trots dat we Forza als onze partner voor refurbished iPhones mogen noemen. Forza heeft permanent de beschikking over een voorraad van meer dan 10.000 iPhones, zodat er gegarandeerd een geschikt toestel voor jou tussen zit. Door de hoge eisen die Forza stelt aan de revisering van deze toestellen blijft de kwaliteit gewaarborgd.

Refurbished: een duurzame keuze

Een refurbished iPhone is niet alleen goed voor je portemonnee, het is ook nog eens een duurzame keuze. Hoewel wij superenthousiast worden van een nieuwe telefoon, kunnen we het met z'n allen eigenlijk niet maken om elk jaar een nieuwe iPhone aan te schaffen. Vooral niet als je weet dat voor de productie van een nieuwe smartphone 134 kilo erts, 190 liter water en 20,5 gram cyanide nodig is. Door te gaan voor een refurbished iPhone van Forza bespaar je maar liefst 27 kilo C02. Zo heb je toch een gaaf toestel, maar denk je ook aan het milieu. Dan ben je echt goed bezig!

Refurbished verkooppunten

Geïnteresseerd geraakt in een los Refurbished toestel? Of wil je deze graag combineren met een abonnement? Geen probleem. Onze verkoopadviseurs staan klaar om je van het beste advies te voorzien. Kom gerust eens langs in de winkel om een toestel uit te proberen. Met zo’n 80 verkooppunten in Nederland zitten we bijna altijd in de buurt.

Vind een Phone House in de buurt

Vul hieronder je postcode in en vind een filiaal in de buurt.

  • Vind winkels bij mij in de buurt
  • Geen winkels gevonden