De beste Doro gsm aanbiedingen

Doro is een Zweedse telecomproducent die gespecialiseerd is in telecommunicatie voor senioren. In 2007 introduceerde Doro de eerste echte seniorvriendelijke mobiel. Deze speciale seniorentelefoons worden door middel van vragen ingesteld en zijn gemakkelijk te gebruiken. De pictogrammen zijn eenvoudiger en groter, waardoor Doro telefoons overzichtelijker zijn dan reguliere smartphones. Inmiddels heb je de keuze uit verschillende modellen. Hierdoor is er voor iedereen wel een passend model te vinden. Met een Doro telefoon kun je met één druk op de knop de hulp inroepen van anderen. Daarnaast kun je er natuurlijk ook mee bellen, internetten en foto’s maken.

Voor het nieuwste en voordeligste aanbod mobiele telefoons ga je naar Phone House ! Bij ons vind je namelijk telefoons van vrijwel alle merken en modellen, plus bijpassende accessoires. Omdat Phone House onafhankelijk is van telecom-providers, kunnen wij je zeer scherpe prijzen en acties aanbieden.

Je vindt bij ons op de website uitgebreide informatie over mobiele telefoons, netwerken en speciale aanbiedingen. Zie je een deal die je aanspreekt, dan kun je meteen online bestellen. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze winkels, als je bijvoorbeeld de telefoon van je keus liever eerst in het echt wilt zien of als je advies wilt van ons deskundig personeel. Vraag in de winkel ook naar de speciale winkelacties.

Merken mobiele telefoons
Hierboven zie je een lijst met alle beschikbare mobiele telefoons. Zit je telefoon er niet bij? Klik dan hier en neem contact op met de winkel bij jou in de buurt en vraag naar de beschikbaarheid in de winkel. Het kan goed zijn dat de winkel jouw telefoon wel op voorraad heeft.