Over ons

Phone House is sinds 1998 in Nederland actief en bedient nu ruim 1,5 miljoen klanten via meer dan 200 vestigingen. Hier horen ook de Nederlandse Samsung Experience Stores bij. Ook online zijn we met onze webwinkels www.phonehouse.nl en www.typhone.nl sterk vertegenwoordigd.

Dit succes hebben we bereikt door onze tomeloze ambitie om onze klanten zorgeloos te laten genieten van telecom, of het nu gaat om mobiel of vast bellen, televisie of internet. Telecom is onze passie en dat merk je. Bij ons kun je terecht voor alle gsm en smartphone brands, alle netwerken, alle alles-in-1 internetabonnementen en een wereld aan handige accessoires. En natuurlijk voor een helder en eerlijk advies dat past bij jouw manier van bellen, televisie kijken en internetten.

Phone House Nederland is sinds 2015 onderdeel van Relevant Holdings waartoe ook telecom winkelketen Optie1 behoort. Met ruim 275 Optie1 en Phone House winkels inclusief 50 Media Markt instore shops is Relevant Holdings de grootste telecom-retailer van Nederland.

Gegevens

Phone House (www.phonehouse.nl)
Euroweg 20
3825HD Amersfoort

Telefoonnummer: 033 451 20 20 (lokaal tarief)
Vanaf maandag t/m vrijdag van 9:00 uur tot 17:30 uur
KvK-nummer: 04054785
BTW-identificatienummer: NL803472341B01

Advies

Bij Phone House ben je verzekerd van het beste advies. Wij besteden zeer veel aandacht aan de kennis en kwaliteit van onze verkoopadviseurs, waardoor zij in staat zijn om jouw wensen te vertalen naar een op maat gesneden advies waarbij je nooit teveel betaalt!

Onafhankelijkheid

We staan voor je klaar met de beste service, voordeligste aanbiedingen en helder advies. Dankzij onze onafhankelijke positie kunnen wij je alle netwerken en nagenoeg alle merken mobiele telefoons en accessoires aanbieden. Vrijheid in keuze dus!