Nuon

nuon_banner_meer_uit_je_energiecontract

Sinds enige tijd kunt u bij uw bezoek aan een Phone House winkel ook voor uw energiecontract terecht. Phone House is een samenwerking aangegaan met Nuon, de grootste energieleverancier van Nederland met zo’n 2 miljoen particuliere en zakelijke klanten. En van deze samenwerking kunt u profiteren.

Nuon: Betrouwbaar, betaalbaar en duurzaam
Nuon zet in op een betrouwbare, betaalbare en zo duurzaam mogelijke levering van energie. Daarvoor wekt Nuon zelf groene stroom in Nederland. Steeds meer klanten kiezen voor 100% groene stroom en als klantgerichte organisatie vindt Nuon het vanzelfsprekend zeer belangrijk hieraan te kunnen voldoen. Bovendien biedt Nuon trouwe klanten een voordeel door korting op het stroomtarief die kan oplopen tot 25%.

Samenwerking
Ook bij Phone House koesteren we onze klanten door dagelijks klaar te staan met eerlijk en onafhankelijk advies, hulp, scherpe prijzen en goede deals op het gebied van mobiele telefoons, abonnementen en accessoires. In het centraal stellen van de wens van de klant hebben Nuon en Phone House elkaar gevonden en daar kunt u als klant van profiteren. Als u nu in een Phone House winkel overstapt op een energiecontract van Nuon ontvangt u een direct in de winkel te besteden korting tot €150,-.

Meer informatie?
Wilt u ook geheel vrijblijvend weten of u kunt overstappen naar een beter energietarief en direct profiteren van directe kassakorting bij Phone House? Kom dan langs in een van de deelnemende winkels en laat u uitgebreid voorlichten over alle voordelen van een overstap naar Nuon.

Verkooppunten Energie

AmsterdamDenekampHoogerheideOmmenSteenwijk
BeilenEmmenHoogeveenOosterhoutTilburg
Bergen op ZoomEnschedeKampenRaalteTubbergen
CoevordenEpeKlazienaveenRijssenVleuten
DalfsenEtten-LeurMeppelRoosendaalVroomshoop
DedemsvaartGroningenNijverdalStadskanaalWierden
DelfzijlHardenbergNunspeetStaphorstWinschoten
Den BoschHeerenveenOldenzaalSteenbergenWolvega