Word Phone House dealer

Phone House - Dealer Worden?

Bij Phone House zijn we altijd op zoek naar toegewijde ondernemers die zich aan willen sluiten bij onze formule. Phone House bewijst zich dan ook al meer dan 20 jaar in de wereld van Telecom, mede door het krachtige team van ondernemers en medewerkers. Als zelfstandig ondernemer bij Phone House heb je regionaal en lokaal alle vrijheid om met passie en toewijding te ondernemen. Ook zal ons hoofdkantoor je ontzorgen op alle overkoepelende vlakken. Dit wordt door veel van onze collega’s ervaren als een prettige manier van werken.

Lokale helden met landelijke bekendheid
De Phone House winkels zijn met name gevestigd in een wat meer landelijke omgeving. Dit omdat daar onze formule het meest tot zijn recht komt. Wij staan namelijk voor persoonlijke service & onafhankelijk advies. Zo zijn er uiteraard landelijke campagnes, maar zul je bij Phone House ook vrij zijn om op lokaal niveau eigen initiatieven op te zetten en uit te voeren. De kracht van ondernemen zit hem tenslotte in de persoonlijke touch.

Commercieel inzicht
Phone House zorgt ervoor dat jij als ondernemer niets te kort komt. Wat ons bijzonder maakt is onze transparantie. Ondernemers hebben inzage in de complete verdeling van kosten en bijbehorende vergoedingen. Niets is geheim. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. Als ondernemer kun je ook gebruik maken van collectieve inkoop en een groot portfolio van producten en diensten. Als dé onafhankelijke aanbieder bieden wij het breedste assortiment voor mobiel samen met een compleet aanbod voor internet, tv en bellen. Uiteraard gaan deze allen gepaard met interessante vergoedingen. Daarnaast hebben wij vergaande partnerships met verschillende netwerken die ons in staat stellen net dat beetje extra mogelijk te maken op het gebied van bijvoorbeeld marketing, sales en aanvullende dienstverlening.

Landelijke & lokale marketingondersteuning
Phone House heeft een sterke winkelformule die landelijk en zelfs internationaal erkend wordt. Het is ons doel om onze klanten zo compleet mogelijk te verbinden met de wereld om hen heen. Dit dragen wij uit middels landelijke reclame en een sterk en grotendeels geautomatiseerd retentieprogramma. Daarnaast geniet iedere Phone House ondernemer van een krachtige business intelligence machine die ons in staat stelt om de juiste boodschap naar de juiste mensen te sturen. Een efficiënte en effectieve manier waar wij ons in de toekomst alleen maar meer op zullen gaan focussen.

Meer rendement door slimmere samenwerking
Bij Phone House geloven wij in de kracht van samenwerking. Dit is een van de redenen waarom wij een coöperatie hebben gevormd. Met  winkels door heel Nederland en meer dan 20 jaar ervaring bezitten onze ondernemers bergen met kennis die gedeeld moet worden. Zo plukken we allemaal iets van de vruchten en helpen we elkaar vooruit. Deze samenwerking vertaalt zich nog op vele andere manieren. Deze lichten wij graag toe in een persoonlijk gesprek.

Support
Wij willen dat jij als ondernemer vooral bezig kunt zijn met de dingen die voor jou het meeste impact hebben. Daarom hebben wij als een van de weinige formules onze processen volledig geautomatiseerd. Bij Phone House beschik je niet alleen over een toekomstgericht aansluitsysteem voor alle abonnementen en diensten, maar heb je ook de mogelijkheid om via jouw eigen management dashboard alle verrichtingen van jouw filiaal real-time, helder en inzichtelijk te volgen. Naast deze geavanceerde systemen vinden wij intermenselijk contact erg belangrijk. Alles draait immers om mensen. Vandaar dat er meerdere specialisten op ons hoofdkantoor beschikbaar zijn om je op elk deelterrein persoonlijk te ondersteunen. Deze specialisten kennen onze ondernemers bij naam en omgekeerd kennen onze ondernemers hen bij naam. De eerdergenoemde persoonlijke touch van het ondernemen vertaalt zich dus ook intern door. 

Word jij onze nieuwe Phone House ondernemer? Of wil je starten onder je eigen naam?
Twijfel niet en neem direct contact met ons op middels onderstaande gegevens. Wij bekijken graag samen met jou alle mogelijkheden. 

Melanie Malaihollo
m.malaihollo@ursua.nl
+316 438 326 94