Apple iPhone X

Apple iPhone X

Nieuwe iPhone betekent nieuwe look

De iPhone X kan zich nu duidelijk onderscheiden van andere iPhones door de nieuwe look-and-feel dat dit toestel mogelijk maakt. Het scherm loopt door tot de randen waardoor bijna het gehele toestel wordt bedekt door het scherm! Hiermee is ook de thuisknop verdwenen, maar geen zorgen. Het toestel is heel makkelijk te bedienen en nu kun je optimaal films en series op het toestel kijken. Daarbij is het een OLED-scherm wat betekent dat het scherm helderder is, energiezuiniger en kleuren worden nog beter weergegeven dan voorheen. De iPhone X is gemaakt van roestvrij staal en glas (50% sterker dan de iPhone 7!). Omdat er ook glas op de achterkant van het toestel zit ben je in staat om het toestel draadloos op te laden.


Waterbestendig

Naast het mooie design heeft Apple ook nagedacht over de gebruiksvriendelijkheid. Hoe vaak loop je wel niet de regenspetters van je scherm te vegen uit angst dat je scherm kapot gaat? Dat is allemaal verleden tijd want de iPhone X is waterbestendig en stofvrij. Dit betekent dat je het toestel gewoon kan gebruiken tijdens een heftige regenbui of midden in de woestijn.


Camera upgrade

De iPhone X beschikt over twee camera’s op de achterkant. Met beide kun je foto’s maken in 12 megapixel, maar één camera heeft een telelens. Dit betekent dat de scherpte en diepte van je foto’s veel beter wordt. Daarbij is er ook gedacht aan beeldstabilisatie waardoor bewegende foto’s ook scherper worden. Aan de voorkant van het toestel is een 7 megapixel camera geplaatst. Ook deze camera beschikt over beeldstabilisatie en de vernieuwde portretfunctie.


Augmented Reality

Door de komst van Augmented Reality en Face ID onderscheidt de iPhone X zich van zijn voorgangers. Augmented Reality maakt het mogelijk om virtuele aspecten te combineren met de werkelijkheid. Zet een aap midden in je huiskamer of kom meer te weten over het sterrenstelsel, met Augmented Reality is het allemaal mogelijk. 


Face ID

Met Face ID ben je in staat om je telefoon te ontgrendelen door middel van je gezicht. Waar we eerst massaal onze vinger op de homeknop plaatste hoef je nu alleen maar je gezicht voor de camera te houden. Volgens Apple is dit de meest veilige manier om jouw toestel te ontgrendelen. Bang dat hij je gezicht niet kan herkennen in het donker? Door de infrarood laser werkt deze manier van ontgrendelen altijd, zelfs in het donker. Ook ben je in staat om met de Face ID emoji’s tot leven te laten komen. Met Animoji kun je ervoor zorgen dat een emoji jouw gezichtsuitdrukkingen over neemt.


Release iPhone X?

De releasedatum van de iPhone X is 27 oktober. Vanaf 27 oktober is de smarthphone te bestellen. Het toestel wordt vanaf november geleverd.