Phone House
  • Altijd gratis nummerbehoud
  • GRATIS ADVIES IN 200 winkels
  • Geen verzendkosten
  • 14 dagen bedenktijd
Over Phone House

The Phone House Nederland is onderdeel van het Britse beursgenoteerde The Carphone Warehouse. The Carphone Warehouse is de grootste onafhankelijke retailketen voor mobiele communicatie in Europa met ruim 2.600 winkels in negen Europese landen.

Op het Europese vasteland opereert The Carphone Warehouse onder de naam Phone House. Phone House is sinds 1998 actief op de Nederlandse markt en heeft hier inmiddels 212 vestigingen. Daarnaast is Phone House online vertegenwoordigd met haar webwinkels op onder andere www.phonehouse.nl en www.typhone.nl. De keten levert alle merken mobiele telefoons, alle netwerken, accessoires, (mobiel) breedband abonnementen, tablets en digitale televisie.

Voor de komende jaren is het doel van Phone House om de succesformule verder uit te bouwen en zo de nummer 1-positie als de grootste Europese winkelketen voor mobiele communicatie verder te versterken.

Gegevens

Phone House (www.phonehouse.nl)
Euroweg 20
3825HD Amersfoort

Telefoonnummer: 033 451 20 20 (lokaal tarief)
Vanaf maandag t/m vrijdag van 9:00 uur tot 17:30 uur
E-mailadres: klantenreacties@phonehouse.nl
KvK-nummer: 04054785
BTW-identificatienummer: NL803472341B01

Advies

Bij Phone House ben je verzekerd van het beste advies. Wij besteden zeer veel aandacht aan de kennis en kwaliteit van onze verkoopadviseurs, waardoor zij in staat zijn om jouw wensen te vertalen naar een op maat gesneden advies waarbij je nooit teveel betaalt!

Onafhankelijkheid

We staan voor je klaar met de beste service, voordeligste aanbiedingen en helder advies. Dankzij onze onafhankelijke positie kunnen wij je alle netwerken en nagenoeg alle merken mobiele telefoons en accessoires aanbieden. Vrijheid in keuze dus!

Heeft u geen antwoord kunnen vinden op uw vraag? Neem dan contact met ons op.