Over Phone House

Sinds 1998 is Phone House actief op de Nederlandse markt en levert zij mobiele telefoons van alle merken en mobiele abonnementen van alle netwerken. Daarnaast heeft Phone House een groot assortiment aan accessoires en alles-in-één pakketten voor vaste telefonie, vast internet en televisie.

In totaal heeft Phone House bijna 200 vestigingen in Nederland, bestaande uit Phone House winkels en shop-in-shops in onder andere de Media Markt en De Bijenkorf. Daarnaast exploiteert Phone House de winkels van Samsung en is zij online vertegenwoordigd met haar webwinkels www.phonehouse.nl en www.typhone.nl.

Phone House is onderdeel van het Britse beursgenoteerde Dixons Carphone Group. Dixons Carphone Group is de grootste Europese retailspecialist op het gebied van elektronica, telecommunicatie en dienstverlening. Het bedrijf biedt werk aan 40.000 werknemers in elf landen met bijna 3.000 vestigingen verspreid over de verschillende merken. Kijk voor meer informatie over Dixons Carphone Group op www.dixonscarphonegroup.com.

Gegevens

Phone House (www.phonehouse.nl)
Euroweg 20
3825HD Amersfoort

Telefoonnummer: 033 451 20 20 (lokaal tarief)
Vanaf maandag t/m vrijdag van 9:00 uur tot 17:30 uur
KvK-nummer: 04054785
BTW-identificatienummer: NL803472341B01

Advies

Bij Phone House ben je verzekerd van het beste advies. Wij besteden zeer veel aandacht aan de kennis en kwaliteit van onze verkoopadviseurs, waardoor zij in staat zijn om jouw wensen te vertalen naar een op maat gesneden advies waarbij je nooit teveel betaalt!

Onafhankelijkheid

We staan voor je klaar met de beste service, voordeligste aanbiedingen en helder advies. Dankzij onze onafhankelijke positie kunnen wij je alle netwerken en nagenoeg alle merken mobiele telefoons en accessoires aanbieden. Vrijheid in keuze dus!