Alles over 4G internet & abonnementen

BESTEL JE 4G ABONNEMENT BIJ PHONE HOUSE

Wat is 4G?

4G is de nieuwe en snelle manier om op je smartphone en tablet te internetten. Mobiel internet via 4G is wel tot 10x zo snel als je huidige 3G verbinding!

Lees hier meer over 4G

Controleer de beschikbaarheid van 4G

Wat is 4G

4G is de nieuwe, snellere manier om op je smartphone te internetten. De opvolger van 3G zorgt voor sneller internet met een stabieler en beter bereik. Zo kun je overal internetten met de gemakken en snelheid die je thuis gewend bent.

3G VS. 4G

Waarom is 4G zo veel beter dan 3G? Internet via 4G is veel sneller dan 3G en de verbinding is stabieler, zodat je altijd met dezelfde snelheid surft. Er zijn al veel telefoons die met 4G overweg kunnen, maar dat wordt alleen maar meer!

Snelheid

4G is tot 10x sneller dan je huidige 3G verbinding en is vergelijkbaar met je Wi-Fi netwerk thuis. Je streamt films zonder tussentijds te hoeven bufferen en download overal muziek, zelfs als je onderweg bent.

Spot het symbool

Wil je zeker weten of jouw smartphone 4G-ready is? Dit is op onze site heel makkelijk terug te vinden. Met het 4G-symbool zie je in één oogopslag welke telefoon klaar is voor het 4G-netwerk!

De voordelen van 4G

4G klinkt natuurlijk wel geweldig, maar hoe is het in de praktijk? Deze video laat het verbluffende resultaat van 4G zien ten opzichte van je huidige 3G-verbinding.

VIDEO STREAMEN Netflix, YouTube

Youtube, Uitzending Gemist of Netflix kijken was nog nooit zo prettig! Dankzij de supersnelle downloadsnelheid van 4G hoef je niet meer lang te wachten tot je video geladen is, en wat misschien nog prettiger is: je video zal tussendoor niet meer stoppen om te bufferen! 4G is een veel stabielere en betrouwbare internetverbinding dan 3G. En door de hoge downloadsnelheid is het zelfs mogelijk om de video in HD te kijken, zodat je altijd het maximale uit je telefoon haalt!

MUZIEK Spotify, Apple Music

Elke vorm van online muziek luisteren wordt prettiger met 4G. In plaats van te wachten tot de muziekstream geladen is, heb je binnen enkele seconden al verbinding met de online radiostations. En je luistert altijd muziek zonder haperingen.

NAVIGATIE Google Maps, Apple Maps, Bing Maps

Ook onderweg is 4G je held in nood. Omdat de internetverbinding vele malen sneller is dan 3G, zijn de kaarten van je navigatie gelijk geladen. Je krijgt niet meer de kans om de verkeerde kant op de rijden omdat de kaarten nog niet gedownload zijn. Sterker nog: het lijkt zelfs alsof de kaarten standaard op je telefoon staan!

BIJLAGEN EN FOTO'S UPLOADEN Gmail, Outlook, Instagram, Facebook

Heb je wel eens grote bijlagen vol foto's over 3G verzonden? Dit duurde vaak enkele minuten voordat het eenmaal verzonden is. Net als wanneer je een foto op Facebook wilde zetten, dan leek het een eeuwigheid te duren voordat het spinnende icoontje eenmaal weg was. Met 4G hoef je niet meer te wachten! Grote e-mails zijn direct verzonden en foto's uploaden via Facebook gaat net zo snel als wanneer je alleen een tekstbericht plaatst.

VIDEOBELLEN Skype, Facetime

Wat is nou persoonlijker dan iemand met beeld te bellen? Eerst moest je altijd op zoek naar Wi-Fi voor een Skype gesprek, maar met 4G kun je dit overal! Dankzij 4G zijn je vrienden altijd dichtbij.

TETHERING

Tethering houdt in dat je jouw smartphone kunt gebruiken als mobiele hotspot voor je laptop. Zo heb je altijd een Wi-Fi netwerk, waar je ook bent! Natuurlijk was het op 3G al mogelijk om te tetheren, maar met 4G heb je eindelijk Wi-Fi-waardige snelheden! Met 4G kun je zelfs vier of vijf apparaten voorzien van Wi-Fi, die allemaal zonder problemen Youtube video's kunnen afspelen! 4G tethering brengt jou en je vrienden nog dichter bij elkaar.

Altijd gratis nummerbehoud

Gratis advies in 150 winkels

Afhalen in de winkel

Verlengingscheck